Gre za skupinsko vadbo, ki je namenjena moškim in ženskam vseh starosti ne glede na telesno kondicijo.

BALANCE PILATES-JOGA je vadba, ki pozitivno vpliva na misli, dušo in telo. Vsebuje prvine pilatesa kakor tudi joge, pri čemer je poudarek predvsem na pridobivanju gibljivosti in ravnovesja v telesu. Vaje se izvajajo tekoče z usklajenim dihanjem. Med vadbo skušamo doseči umirjenost uma in telesa s kontroliranimi in varnimi gibi.

BODYSHAPE je odlična skupinska vadba srednje intenzivnosti za preoblikovanje telesa. Z vadbo boste okrepili in napolnili telo z energijo, kar vam bo pomagalo razbremeniti dnevni stres in oblikovati telo. Vključuje krepilne vaje za celo telo z uporabo lastne teže, prostih uteži, elastik in drsnikov.

Vadba poteka z izvajanjem vseh mogočih vaj s telesno težo, prostimi utežmi, žogami, step up-i, elastičnimi trakovi,... Treningi po tem sistemu omogočajo zelo učinkovito treniranje celega telesa pri visoki intenzivnosti.

Bistvo vadbe CORE & STABILITY je povečanje stabilizacije trupa, s katero se izboljšuje naša zmogljivost v vsakdanjem življenju, poveča pa se tudi splošna zmožnost za športne aktivnosti. Bolj kot je naše jedro trdo in močno, večje napore ter obremenitve si lahko privoščimo. Pomembno je, da je naša hrbtenica dovolj čvrsta in stabilna, saj se tako lažje izognemo poškodbam.

FIT BODY je vadba s prostimi utežmi (drog in prilagodljive uteži). Vadba je zasnovana tako, da stimulira pospešeno izgorevanje maščobe in izboljšuje mišični tonus, mišično moč in vzdržljivost v moči. Po začetnem ogrevanju sledi trening vseh večjih mišičnih skupin s prostimi utežmi. Vadba se zaključi z ohlajanjem in raztezanjem.

NA VRH