KAJ JE ŠPORTNA ŠOLA?

Program Športna šola, kot temelj gibalnega razvoja otrok, je bil oblikovan s strani športnih strokovnjakov, na podlagi njihovih dolgoletnih izkušenj in znanj s področja različnih športnih panog (gimnastika, atletika, tenis, rokomet, nogomet). V današnjem času so otroci večinoma bistveno premalo gibalno aktivni ali pa so vključeni v prezgodnjo športno specializacijo. V ŠD Trnovo vam nudimo vadbo, s katero lahko svojemu otroku zagotovite osnovo za vse športe, za celo življenje.

Šola športa nudi otrokom razvoj osnovnih gibalnih sposobnosti v zabavnem okolju, polnem izzivov, ki otroku odprejo vrata za vključevanje v različne športne panoge. Program bo vključeval tudi veliko različnih iger in drugih aktivnosti, osnovanih na razvoju spretnosti, ki bodo otroku pomagale pri vseh telesnih dejavnostih in športih v katere se bo kasneje vključil. Prav tako je program namenjen otrokom, ki so morebiti že vključeni v posamezni šport, saj jim bo pomagal razviti dodatne sposobnosti, ki mu bodo omogočile boljše predstave v izbranem športu.

Otroci bodo z vedno bolj izpopolnjenimi in zapletenimi veščinami razvili svoje sposobnosti, pod budnim očesom usposobljenih športnih delavcev, saj pri izbiri vaditeljev sodelujemo s Fakulteto za šport Ljubljana.

ŠPORTNA ŠOLA JE RAZDELJENA V TRI STAROSTNE KATEGORIJE in poteka dvakrat tedensko (pri sestavljanju skupin upoštevamo tudi stopnjo otrokove gibalne sposobnosti):

  • SKUPINA 4-6 let PON in SRE 17.00 - 18.00
  • SKUPINA 7-10 let TOR in ČET 17.00 - 18.00
  • SKUPINA 10 + TOR 16.00 - 17.00

Cena za celotno vadbeno sezono:

2 x tedensko SEP - JUN, 30 eur mesečno (300 eur za 10 mesecev, plačilo v dveh obrokih)

1 x tedensko SEP - JUN, 20 eur mesečno (200 eur za 10 mesecev, plačilo v dveh obrokih)

NUDIMO TUDI PREVOZ:
Pozabite na hitenje iz službe, v šolo in na obšolske dejavnosti, mi bomo namesto vas, ob vnaprej določenih terminih, pobrali vašega otroka pred šolo. Prevoz je možen v eno ali obe smeri.
Prevozi izpred šole bodo organizirani v primeru, da bo na določen termin iz istega območja prijavljenih vsaj šest otrok.

VEČ INFO: 031 / 878 114 (Anja Trdin) ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

NA VRH